Протягом останньої доби позиції сил АТО понад 60 разів обстріляли сепаратисти. З них, понад 30 – із 18:00 до опівночі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Загалом за 20 липня, бойовики 11 разів застосували 152-х та 122-мм артилерію, 19 разів - 120-мм міномети, 3 рази - танки", - ідеться в повідомленні

Із 18:40 терористи знову вели вогонь з танку по Авдіївському коксохімічному заводу. О 22:10 бандити гатили по житловим кварталам міста Авдіївка із 152-х та 122-мм артилерійських систем.

Читайте також: Бойовики 40 разів з мінометів обстріляли військових АТО

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Бойовики також активно обстрілювали позиції сил АТО в районах населених пунктів Новгородське, Опитне, Красногорівка, Невельське, Авдіївка, Піски із забороненого Мінськими угодами озброєння. Поблизу населених пунктів Широкине, Майорськ, Мар'їнка, Болотене вони вели так званий "турбуючий" вогонь.

"Станом на 6-ту ранку сьогодні, 21 липня, обстрілам зі 152-мм артилерії о 4.30 піддалися наші позиції поблизу Розсадки, Майорська, Зайцевого, Лозового, з танку – в районі Богданівки", - розповів спікер АТО Дмитро Гуцуляк.

Він додав, що зі стрілецької зброї стріляли поблизу Донецького аеропорту, Новомар'ївки, Троїцького, Станиці Луганської, Мар'їнки.