Юнаків з окупованого півострова, яких навесні мобілізували до російської армії, вперше відправляють служити за межі Криму. Відправка призову "Весна-2017" відбудеться 25 травня.

Про це повідомило видання "Крим.Реалії", посилаючись на інформацію Чорноморського флоту Росії.

"У четвер, 25 травня, відбудеться перша відправка призову "Весна-2017" із Севастопольського військового комісаріату для проходження служби за межами Республіки Крим і Севастополя", - йдеться в повідомленні.

Президент країни-агресора Володимир Путін підписав в березні указ, згідно з яким навесні 2017 року до російської армії призовуть 142 тисячі юнаків.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що хлопців із окупованого Криму, яких примусово призовуть до російської армії, направлять у всі регіони Росії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", серед мешканців окупованого Криму з кожним днем ​​все більше і більше наростає невдоволення й обурення