Що таке програма раннього бронювання?

Принцип простий – чим раніше пасажир купує квиток, тим менше він за нього сплачує. Багато світових авіакомпаній впровадили у себе цю систему, і наша МАУ не стала винятком. Свого часу українська авіакомпанія ввела smart-тарифи, за якими квиток можна оформити зі знижкою 30% від тарифу за умови придбання за 4 місяці до вильоту. Тепер, якщо бронювати за 6 та більше місяців, на сайті авіакомпанії можна знайти ще більш вигідні ціни. МАУ вирішила взяти на озброєння цей елемент бізнес-моделі лоукостерів й впровадити його у себе.

Ось, що вийшло:

Рейси

Бронювання за 10 місяців

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Бронювання за 8 місяців

Бронювання за 6 місяців

По Україні

249 грн

504 грн

769 грн

Тривалістю до 2-х годин

578 грн

769 грн

1299 грн

Тривалістю до 3-х годин

822 грн

1034 грн

1564 грн

Тривалістю понад 3-и години

1087 грн

1299 грн

1830 грн

Ціни вказані з усіма зборами та податками, але тільки в одну сторону. При придбанні квитка в обидві сторони сума множиться на два. Квитки за Low Cost цінами також доступні для перельотів до України з-за кордону.

До вартості квитка входить лише базова послуга перевезення. Додаткові сервіси – перевезення багажу, бортове харчування тощо – оплачуються окремо. Милі в рамках програми лояльності Panorama Club не нараховуються, а самі квитки неможливо повернути, також до них не можна вносити зміни навіть зі штрафом.

Але, тим не менш, дешевина квитків компенсує усі незручності. Дивіться самі.

Внутрішній рейс Київ – Львів

Міжнародний рейс Київ – Варшава

Міжнародний рейс з-за кордону до України Прага – Київ

"Продано" – це не помилка і не збій у системі. На деякі рейси квитки за новими цінами вже розкуплені, незважаючи на настільки ранній термін. Це не дивно, адже жителі ЄС вже давно звикли планувати подорожі заздалегідь. А з введенням безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони, час і нам долучитися до цієї практики.