Вчора столичні правоохоронці затримали прокурора відділу прокуратури Київської області за збут наркотиків. Затримання проводилося за санкцією Генеральної інспекції при Генеральній прокуратурі України.

"Центр Протидії Корупції" опублікував у Facebook фото затримання.

"Майстер-клас для Ситника з Антикорупційного бюро - команда Каско-Сакварелідзе разом з СБУшниками зв'язали чергового прокурора - при продажу партії наркоти, Карл! Прокурор з київської обласної. Обшукують. Хлопці - молодці. Маємо довести всі справи до суду, іншого просто не дано. Як і з діамантовими прокурорами, беремо цю справу під контроль", - написано в повідомленні "Центру Протідії Корупції".

Читайте також: У затриманих прокурорів знайшли кокаїн – Касько

Нагадаємо, що подібні випадки досить часті для нашої країни. Наприклад, у лютому 2015 року співробітники управління Служби безпеки в Одеській області викрили заступника начальника одного з райвідділів міліції, який займався збутом героїну. За даними слідства, міліціонер виступав пособником у збуті 0,5 кг небезпечного наркотику.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще