Компанія Meizu офіційно представила свій новий бюджетний смартфон m5c. Недавній витік зовнішнього вигляду Meizu m5c підтвердився - смартфон отримав пластиковий корпус, який може бути виконаний в п'яти колірних варіантах: чорному, синьому, червоному, золотому і рожевому.

Meizu m5c отримав 5-дюймовий дисплей Full HD, чотирьохядерний процесор MediaTek з частотою 1,3 ГГц, 2 Гб оперативної і 16 Гб основної пам'яті. У смартфоні встановлений гибритный слот для сім-карт: можна використовувати дві сім-карти або одну сім і одну SD-карту для розширення пам'яті.

В Meizu m5c встановлена основна камера 8 Мп з діафрагмою f/2.0 і фронтальна на 5 Мп. Камера вміє записувати SlowMotion відео в 720p. Бюджетний смартфон Meizu m5c позбувся сканера відбитків пальців, який раніше був встановлений у всіх смартфонах компанії.

Ємність акумулятора становить 3000 мАч. Інформації про вартість і дату старту продажу на даний момент немає.

Раніше інформаційний портал Знай.uа повідомляв, що в мережі з'явилися перші фото флагманського Nokia 9.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще