Зірка популярного серіалу "Гра престолів" Шон Бін готується вп'яте піти під вінець.

Нареченою актора стала колишня няня Ешлі Мур. Обраниця молодша "Старка" на 27 років - йому 58, а їй усього 31. Однак це не завадило їм зав'язати романтичні стосунки.

Мало того, у 2011 році в інтерв'ю журналу Gloria Бін заявив, що не збирається більше пов'язувати себе шлюбними узами.

"Звичайно, я вірю в кохання, незважаючи на чотири розлучення. У кохання вірять усі. На жаль, шлюб підходить не всім. Я до їх числа не належу", - сказав він.

Мабуть, для Ешлі актор вирішив зробити виняток. І, за його словами, пропозицію коханій жінці він зробив іще кілька років тому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Чесно кажучи, я не планував більше одружуватися. Але я і не думав, що зустріну таку дивовижну жінку, як Ешлі. З нею я хочу провести все життя", - розповів Бін.

Весілля актора та екс-няні відбудеться влітку в англійському графстві Сомерсет.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", солодка парочка з "Гри престолів" попалася в об'єктиви папараці у Греції.