Український шоумен Андрій Данилко виступає для "наших" на корпоративах у Росії.

Про це "Сердючка" розповів в інтерв'ю одному з пропагандистських видань.

"Так, ми працюємо на цих корпоративах, яких стало менше, але хто там гуляє? Гуляють наші ж, які там живуть і працюють. Ми весь час там виступаємо у національних костюмах і співаємо "Червону руту". А була історія, коли події тільки-но почалися (анексія Криму та війна на Донбасі - ред.) і на вечірці гуляли російські політики - напружена ситуація була: ми виходимо в українських національних костюмах - і тут заграв гімн України. І вони всі встали. А потім побігли до нас і почали розповідати: "так я з Тернополя" і в такому дусі. Я був під сильним враженням", - зізнався Данилко.

За словами артиста, якийсь час його в Росію не звали, а потім знову почали запрошувати. Найчастіше - на весілля. Причому, наречений у таких випадках, як правило, з України.

Що стосується звинувачень у "зраді", то Данилко їх давно не боїться. Однак зазначає - бачив по телевізору, як спалювали опудало Вєрки Сердючки, і це його сильно зачепило.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Я давно вже нічого не боюся, тому що я дуже довго перебитий. Мене то спалювали, то забороняли, то яйця кидали, то листи президенту писали, щоб мене заборонити. Депресій з цього приводу у мене не було, але був нервовий зрив, який виражався в абсолютному спокої", - розповів шоумен.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Вєрка Сердючка попрощається зі сценою.