У Канни з'їжджаються не лише зірки, а й члени королівських сімей. Королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла вшанувала своєю присутністю благодійний показ Fashion For Relief.

Модне шоу на Лазурному узбережжі організувала легендарна модель Наомі Кемпбелл.

Ранія на червоній доріжці нічим не поступилася голлівудським красуням - королева Йорданії із зовнішністю супермоделі затьмарила всіх.

Цього разу Ранія обрала скромну білу сукню-сорочку від Givenchy, яку вона розстебнула зверху і знизу, злегка відкривши ноги і зону декольте.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Образ дружина короля Абдалли II доповнила білими закритими туфлями і сріблястим клатчем від Sarah Beydoun.

Ранія - визнана ікона стилю. Британський журнал Hello, у результаті онлайн-опитування, нагородив її титулом "Королева елегантності світу-2003".

У рейтингу арабській красуні вдалося обійти кінозірок Кетрін Зета-Джонс і Ніколь Кідман.

А італійський дизайнер Джорджіо Армані назвав Ранію головною музою всього його життя.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українська дівчина Бонда вийшла на червону доріжку в прозорій сукні.