Британський журналіст Девід Левітт розгнівав людей своїм невдалим жартом на тлі трагічних подій на стадіоні у Манчестері. Чоловік висловися щодо виступу американської поп-співачки Гранде, заявивши, що і сам ледь не помер через неї.

Після інформації про перші жертви теракту Левітт написав у Twitter, що Гранде так співає, що самому хочеться померти.

"Підтверджена смерть кількох людей на "Манчестер Арені". В останній раз, коли я слухав Аріану Гранде, я теж мало не помер", - висловися працівник мас-медіа.

На такі слова громадськість просто вибухнула критикою, назвавши слова автора кощунським відношенням та безсердечністю.

Сам автор, побачивши гори злісних коментарів, поспішив видалити пост.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Громадяни заявили, що не залишать цього та скаржитимуться його роботодавцям, бо така людина – "підлий покидьок", як його назвали, не має права працювати в журналістиці.

Сам же Девід Левітт пояснив, що дуже співчуває втраті країни, а у своєму пості мав на увазі лише творчість американки.

Нагадаємо, 22 травня, ввечері після закінчення концерту Аріани Гранде, на переповненому стадіоні прогриміли вибухи, в результаті чого загинуло 22 людей та ще близько 60 отримали поранення, серез яких 12 дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", за теракт у Манчестері на себе відповідальність взяла терористична організація "Ісламська держава".