Директор Департаменту інформації і друку МЗС Росії Марія Захарова впевнена, що в генах росіян записано неприйняття війни.

"Візьміть навіть такий приклад. У них в сім'ях у спадок передаються віяла, а у нас - нагороди. Ми виросли на пам'ятках. У нас в генетичному коді записано тотальне неприйняття війни. Які ж з нас агресори?", - тут же сказала Захарова, передають російські ЗМІ.

Крім того, вона вважає головних дипломатів Росії справжніми професіоналами, без яких всім було б "не до сміху".

"Якби не було МЗС РФ з його стурбованістю, то точно всім було б не до сміху як на Донбасі, так і в багатьох інших регіонах", - зазначила Захарова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що міністерство закордонних справ Росії закликає до анексованого Криму туристів з-за кордону. Дипломат закликала тих, хто критично відгукується про окупованій території, здійснити вояж і поглянути на все своїми очима. Мовляв, проблеми є, але не такий страшний чорт, як його малюють.