У Великобританії оголосили про максимальне підвищення рівня терористичної загрози після вибуху на стадіоні "Манчестер Арена".

З відповідною заявою виступила прем'єр-міністр країни Тереза Мей, передає ВВС.

"Не можна виключати, що в Британії є група людей, які причетні до атаки в Манчестері", – зазначила Мей.

Вона підкреслила, що військові будуть підключені до захисту ключових об'єктів і заходів по типу концертів, а армію направлять на патрулювання вулиць.


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вибух на стадіоні пролунав після концерту американської співачки 22 травня. В результаті загинули 22 людини, і близько 60 людей були поранені. Через подію правляча Консервативна партія і лідер опозиції призупинять передвиборну кампанію. Мей назвала вибух жахливим терактом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

23 травня поліція затримала в торговому центрі чоловіка на ім'я Салман Абеді, якого підозрюють у скоєнні теракту на стадіоні.