На філіппінському острові Мінданао президент Родріго Дутерте запровадив воєнний стан через запеклі бої між силами безпеки та терористами "ІД".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Дутерте скоротив візит до Москви, який повинен був відбутися 23 травня. За словами міністра оборони Філіппін Делфін Лорензана, в результаті рейду в мусульманському місті Мараві загинули двоє солдатів і один поліцейський, ще 12 осіб були поранені.

Відзначається, що віддані "ІД" бойовики угрупованнь "Абу Сайяф" і "Маут" спалили будинки і католицьку церкву, а також окупували лікарні та в'язниці.


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у квітні Дутерте попередив народ про свою жорстокість, заявивши, що з легкістю переплюне терористів, що відрізають голови мирним жителям. Він також розповів, як з'їсть бойовика, якщо його приведуть до президента, коли той буде в поганому настрої.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще