Кремль отримає хороше "привітання" до Дня Росії від України.

Про це написала заступник глави Міністерства закордонних справ Лана Зеркаль у Facebook.

"12 червня РФ святкує свій день (нібито незалежності від когось). Дошкульнішого "подарунку" годі шукати. Бо living well is best revenge, як співає REM (жити добре - це найкраща помста", – написала Зеркаль.

Таким чином, вона мала на увазі надання Україні безвіза з Євросоюзом, що відбудеться напередодні. Заступник голови МЗС також підтвердила, що режим набуде чинності опівночі 11 червня.

UPD: 00:00 11 червня 2017 року. (Після всіх уточнень і перевірок). А вчорашня помилка вкралася мабуть підсвідомо, бо 12...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Posted by Lana Zerkal on Tuesday, 23 May 2017


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", росіян буквально розірвала звістка про надання Євросоюзом безвіза для України. Користувачі виплеснули велику порцію отрути в соцмережах, заявивши, що у громадян все одно немає грошей на поїздки. А так звані "експерти" підбивали, що остаточне рішення має затвердити Рада Європи.