Пенсійний вік і стаж: Рева пояснив деталі реформи

Після пенсійної реформи мінімальний стаж для виходу на пенсію буде складати 25 років. Про це сказав міністр соціальної політики Андрій Рева. Таким чином, щоб отримати пенсію, необхідно платити внески до Пенсійного фонду.

У Лаврова вже придумали страшилку про візовий режим

Речник російського МЗС Марія Захарова натякнула, що Росія введе візи для українців у відповідь на введення Україною візового режиму для росіян: "Влада України має розуміти, по кому, в першу чергу, може вдарити введення візового режиму з Росією".

Президент Філіппін запровадив військовий стан

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На філіппінському острові Мінданао президент Родріго Дутерте запровадив воєнний стан через запеклі бої між силами безпеки та терористами ІД. В результаті рейду в мусульманському місті Мараві загинули двоє солдатів і один поліцейський, ще 12 осіб були поранені.

Пентагон дав невтішні прогнози щодо Донбасу

Директор Агентства військової розвідки Пентагону Вінсент Стюарт дав прогнози щодо ситуацій на Донбасі. За його словами, протягом наступного року продовжаться немасштабні бойові дії вздовж лінії зіткнення з можливою одночасною ескалацією насильства з боку Росії.

Вибух у Манчестері: рівень терористичної загрози підвищили до максимуму

У Великій Британії оголосили про максимальне підвищення рівня терористичної загрози після вибуху на стадіоні "Манчестер Арена". "Не можна виключати, що в Британії є група людей, які причетні до атаки в Манчестері", – заявила прем'єр-міністр Тереза Мей.