У ніч на 24 травня, у Москві на 76-му році життя помер онук Йосипа Сталіна, режисер театру Російської армії, народний артист Росії - Олександр Бурдонський.

Про це повідомили представники театру.

Бурдонський помер у лікарні після важкої хвороби серця.

Прощання з ним відбудеться у театрі. О котрій годині розпочнеться громадянська панахида, повідомлять пізніше.

Олександр Бурдонський — радянський і російський режисер-постановник, він працював у Центральному академічному театрі Російської армії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бурдонський – перша дитина генерал-лейтенанта авіації Василя Сталіна і Галини Бурдонської. Народився 14 жовтня 1941 року в Куйбишеві. Він закінчив суворовське училище, а потім режисерський факультет ГІТІСУ.

Додамо, голова Ради міністрів СРСР Йосип Сталін офіційно був одружений двічі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в грудні 2016 року помер інший онук Сталіна Євген Джугашвілі. Він був сином Якова Джугашвілі і його неофіційної дружини Ольги Голишевої.

Ще один онук генералісимуса Йосип Аллілуєв помер 2008 року. Він був сином Світлани Аллілуєвої від першого шлюбу з Григорієм Морозовим.

Раніше ми писали, що онука Сталіна Кріс Еванс епатувала публіку новим експериментом зі зовнішністю.