Мешканців Одеси покликали на акцію протесту проти концертів "запроданки" Світлани Лободи в клубі "Ібіца".

Про це на сторінці у Facebook написав колишній керівник одеської організації "Правого сектора" Сергій Стерненко.

"Закликаю всіх прийти у неділю, 28 травня, о 21:00 з акцією протесту проти цієї запроданки і любительки російського рубля! Концерт цієї коллаборантки в Одесі - виклик перед усіма нами!" - написав він.

На думку активіста, організатори виступу Лободи проявили неповагу до українських військових, які борються за Батьківщину на Донбасі.

"У час, коли наші військові воюють на Сході, в тому числі щоб і в тилу люди могли відпочивати і займатися справами у мирному житті, власники клубу просто плюють на це, запрошуючи в українське місто Одеса особу, котра своїми поїздками в Росію і скандалами з Кадировим за фактом цю агресію і підтримує!" - зазначив Стерненко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користувачі мережі підтримали ідею активіста і у відповідь закликали також бойкотувати концерт співака Івана Дорна, відомого своїми проросійськими висловлюваннями.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", мати Лободи склала депутатські повноваження.