У анексованому Криму стартують навчання російського спецназу ФСБ.

Спецназівці відпрацюють "запобігання терактам і діям диверсантів" на території анексованого півострова і в морській акваторії.

Під час навчань підрозділи Центру спеціального призначення (ЦСН) ФСБ Росії приведуть в стан боєготовності.

У навчаннях, які проходитимуть 24 - 29 травня, задіють близько 2 тисяч військовослужбовців і сучасну техніку: повітряні і морські суда, спеціальну броньовану техніку, роботизовані комплекси, зразки виявлення і поразки супротивника.

Навчання передбачають два етапи. Спочатку спецназ відпрацює дії на об'єктах морської інфраструктури, а потім на об'єктах санаторно-готельного комплексу в Євпаторії, в тому числі на окремих ділянках прибережної зони та гірничо-лісистій місцевості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, біля Криму стартували навчання окупантів. Ракетний корабель на повітряній подушці " Самум і катери Р-239 і Р-60 потренувалися обстрілювати противника.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 22 травня, в Лапландії (Фінляндія) почалися одні з найбільших у цьому році в Європі навчань ВВС Arctic Challenge Exercise (АСЕ).