Відома українська дизайнерка Анастасія Колосова подасть до суду на організаторів показу мод в Римі за грубу помилку.

Під час представлення її колекції Колосову визнали представницею Росії, позаду неї на екрані з'явився прапор РФ. Дизайнер вважає, що це справа принципу, передає ТСН.

Мешканка Дніпра розповіла, що дуже раділа, коли її запросили на захід міжнародного рівня. Дівчина ретельно готувалася і майже не видихаючи стежила за маленькими моделями, які крокували по подіуму. Тільки коли Колосова повернулася додому і подивилася фотографії, вона помітила кричущу помилку.

"Коли я побачила, у мене просто був шок. Я не розумію, як на заході такого рівня можна було допустити такої помилки - випустити українського представника під прапором агресора", - поділилася обурена Колосова. Організатори, тим часом, хоч і визнали свою помилку, вибачення приносити не поспішають.

До цього часу не з'ясували, це була випадкова помилка або навмисна підлість. Винуватець скандалу досі не зізнався.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про російського опозиціонера, який пояснив українцям, чому Росія має право вчити "молодшого брата".