Біла сукня - це чиста універсальність. Його можна зрівняти з маленьким чорним, яке має бути обов'язково в базовому жіночому гардеробі.

Теплий час не за горами і під променями сонця хочеться виглядати більш яскравіше, забувши про тяжких і темних відтінків речей. Красиво засмагле тіло і біле плаття - це феноменальний дует, який допоможе привернути до себе увагу. Але сьогодні ми поговоримо про те, як це вбрання поєднувати з різноманітністю відтінків взуття. Хоча білий колір вважається універсальним, який буде відмінно гармоніювати з абсолютно всіма кольорами. Ми постараємося виділити найбільш безпрограшні варіанти.

Хочеться відзначити, що біла сукня не вважається виключно літнім гардеробом. Між сезонами, з більш щільної тканини можна носити його різної довжини під шкіряну куртку і чорні черевики щиколотки, під пальто з високими черевиками або кедами.

Складно вибрати, які туфлі носити в поєднанні з білим платтям. З цим питанням ми стикаємося на регулярній основі. Сама безпечна ставка - тримати весь образ нейтральним. Але для тих, хто мріє про зміни даємо підказки з якими відтінками ви ніколи не програєте.

П'ять стильних колірних комбінацій:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Срібло і золото
Протягом багатьох років домінуює в питанні вибору взуття, і немає кращого поєднання, ніж білосніжне плаття та взуття з відкритою п'ятою. Вибирайте прості стилі для вечірніх нарядів та на день. Якщо ви попрямували на офіційну зустріч - черевики срібного або золотого відтінків є ідеальним поєднанням.

Холодний блюз
Використовуйте яскравий синій колір і миттєво вдихніть життя в своє біле плаття. Тримайтеся подалі від смуг, щоб не створювати морський образ.

Класична замшева
Немає сумнівів, поєднання замшевого взуття з білою сукнею виглядає ідеально і підійде як для повсякденного образу так і вихідного. Влітку можна носити сандалі в стилі мула, а між сезонами комбінуйте замшеві чоботи поверх колін з білою сукнею.

Ювелірні вироби
Багаті, дорогоцінні камені на взуття виглядають дуже елегантно. Таке взуття підійде для походу на офіційний захід або свято.

Жінка в червоному
Жінка, поєднуючи багряну пару каблуків з білою сукнею виглядає дуже яскраво. Підібравши ці кольори ви будете залучати до себе увагу, тому якщо ви хочете виділитися - червона взуття і біле плаття якраз для цього випадку. Закінчити образ допоможе червона губна помада.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що зі смаком підібраний головний убір у поєднанні зі стильними речами вирізняють одну людину з натовпу. Чоловіки можуть скористатися цією деталлю, щоб звернути на себе увагу жінок.