Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко дав інтерв'ю kp.ua, в якому розповів про фільм-розслідування вбивства Павла Шеремета, дії поліції на масовий заходах та загони самооборони.

Під час розмови з журналістами телефон Геращенко не замовкав - йому телефонував російський пранкер Олексій Столяров, відомий як "Лексус".

"Я зараз зайнятий. Даю інтерв'ю New York Times", - відповів по телефону радник голови МВС, підморгуючи особистому співрозмовнику.

Геращенко зазначив, що йому Лексус не телефонував йому вже півроку. На думку нардепа, з ним хотіли поговорити про події 9 травня.

"Цікавий момент: у них зазвичай якесь збудження відбувається, коли вони завдання в Москві отримують", - додав Геращенко, посміхаючись.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лексус прославився телефонними дзвінками президентам України і Туреччини Петру Порошенку та Реджепу Таїпу Ердогану, американському сенатору Джону Маккейну, мера Києва Віталію Кличку, генсеку НАТО Єнсу Столтенбергу, британському музиканту Елтону Джону та іншим персонам від імені відомих осіб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Антон Геращенко оприлюднив декларацію про доходи, в тому числі своєї родини.