До мережі потрапили перші знімки американської співачки Аріани Гранде після теракту в Манчестері.

23 травня зірка повернулася додому, в місто Бока-Ратон, штат Флорида. Папарацці вдалося сфотографувати Гранде, коли вона виходила з літака, пише The Daily Mail.

На знімках добре помітно заплакане обличчя співачки. В аеропорту її зустрічав коханий - американський репер Мак Міллер. Молодий чоловік обійняв дівчину і постарався втішити її.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Додому Гранде прилетіла не одна, а в компанії своєї матері Джоан. У пам'ять про загиблих під час теракту обидві жінки одягалися в чорне.

Біля посадкової смуги на Аріану вже чекав величезний позашляховик, який потім відвіз зірку до будинку одного з її родичів, де вона побуде поки не прийде до тями.

До речі, мама співачки під час теракту проявила справжню мужність. За словами очевидців, після завершення концерту Джоан піднялася на сцену, щоб привітати доньку, і як раз у цей момент пролунав вибух.

На відміну від Гранде, її матір не розгубилася і кинулася до постраждалих. Вона допомагала глядачам безпечно вибратися із зали.

А ще Аріана на собі перевірила відому приказку: "друг пізнається у біді". Колега за цехом Тейлор Свіфт, дізнавшись про трагедію, надала Гранде свій приватний літак, аби та змогла швидше вилетіти з Великобританії.

Нагадаємо, в ніч на 23 травня у "Манчестер Арені" прогримів вибух. У результаті теракту загинули 22 людини, ще близько 60 знаходяться у лікарні.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Аріана Гранде в істериці скасувала всесвітній тур.