Українські захисники виконали жартівливу пісню про російського президента Володимира Путіна.

Відповідний ролик опублікований на сторінці волонтерського проекту "Повернись живим" у Facebook.

Текст власного авторства військові буквально наповнили іронією – не забули і про любов російський найманців до міцних напоїв, а самому кремлівському лідеру навіть вигадали нове прізвисько.

Саме бійці 2-го батальйону 53-ої бригади брали участь у найскладніших операціях, пройшли запеклі бої Станиці-Луганській та Авдіївці.

Новий хіт про Путіна - повна версія

Доброго ранку, країно! Вони відмовили багатьом телеканалам і до останнього тримали інтригу своєї пісні. В ній хлопці розповідають про те, як погано пити горілку на війні, про нове прізвисько Путіна і як будуть звільняти Україну від окупантів. Терористи вже плачуть, бо навпроти них стоїть легендарний 2-ий батальйон 53-ої бригади, за плечима якого запеклі бої в Станиці-Луганській, Авдіївці та Зайцево. Хлопці не проти і зірку зняти на червоній площі, а місцевих правителів особисто доставити до суду міжнародного трибуналу. Ми сподіваємось, що ця пісня стане справжнім хітом та небайдужі люди допоможуть придбати для хлопців безпілотний апарат. А поки ви насолоджуєтесь військовим музикальним шедевром, ми хлопцям передаємо новесенькі тепловізори. Допомогти хлопцям придбати безпілотний апарат можна тут:goo.gl/J0KZ14 Andriy Rymaruk Проект "Повернись живим"

Posted by Повернись живим on Tuesday, 23 May 2017

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Долю Путіна вони вважають вже давно визначеною і радять доправити його до суду міжнародного трибуналу.

"Терористи вже плачуть, бо навпроти них стоїть легендарний батальйон. Хлопці не проти і зірку зняти на Червоній площі, а місцевих правителів особисто доставити до суду міжнародного трибуналу", - сказано в коментарі до відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали потужний ролик про міць ЗСУ.