Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, звітуючи про роботу ГПУ перед нардепами, що напад на бійців АТО у Дніпрі 9 травня організував "Опозиційний блок".

За словами Луценка, докази цього у наявності ГПУ. Усіх тітушок, яких було близько 250, затримали, а свідки та обвинувачені дали необхідні свідчення.

"Тепер ми точно знаємо, хто фінансував і організував цих тітушек. У мене для керівників "Опозиційного блоку" неприємна новина. Вони усі проходили "стажування" у вашому штабі на Дніпропетровщині особисто паном Вілкулом", - заявив генпрокурор.

Крім того, за словами Луценка, слідство має відеозапис, на якому видно, як Вілкул та тітушки заходять в офіс "Опозиційного блоку", а також відповідні докази санкціонованого прослуховування.

Нагадаємо, 9 травня у Дніпрі сталася бійка, яку організували чоловіки спортивної статури, із бійцями АТО. Травми отримали 14 осіб.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", одразу після винесення вироку Януковичу у держзради, прокуратура передасть до суду справу щодо вбивств на Майдані.