Вдова вбитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, Марія Максакова, кардинально змінила імідж.

Яскрава блондинка, яка раніше надавала перевагу голлівудським локонам, зробила ультракоротку стрижку з асиметричною чілкою.

Після смерті коханого чоловіка Максакова сильно схудла - на 16 кілограмів. Втім, за словами прихильників співачки, не було б щастя, та нещастя допомогло. Тепер Марія виглядає свіжіше й молодше.

Новий образ оперна діва вже встигла засвітити в інтерв'ю телеканалу "1+1". І лишилася незадоволеною запитаннями репортера.

Про це Максакова розповіла на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вчорашній сюжет на каналі "1+1" убив мене своєю безтактністю. Ця журналістка ганялася за мною по всьому Арсеналу, випитуючи незрозуміло що. За її виглядом і не скажеш, що вона великий фахівець із геополітики, проте запитання - хоч стій, хоч падай. Так, між іншим, вона хоче обговорювати трагічні події. Вішати ярлики. Хто давав їй це право? Канал дзвонив із вибаченнями. Але справу зроблено. Диверсія? Дрібна підлість? Або такий масштаб особистості людини з мікрофоном? Це запитання риторичне", - написала вона.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російський продюсер "відправив" вдову Вороненкова на "Євробачення-2018".