В одному із відділень "Нової пошти" Дніпра розгорівся скандал: стажер заявила, що зону АТО не можна вважати частиною України. З цих міркувань дівчина відмовилася видавати посилку клієнту за військовим квитком.

Про це на сторінці у Facebook повідомив засновник громадської організації "Легіон добра" Рустам Басович (Мустафаєв).

Він підкреслив, що співробітницю відділення виправдали оператори гарячої лінії: клієнта переконували, що стажер нібито вчинила все правильно, керуючись статутом компанії.

Втім, сама вона впевнена: в зоні АТО немає українських паспортів, а військовий квиток не є вагомим документом.

"Стажер Щербина Юлія Тарасівна не захотіла видавати мені посилку за військовим квитком. Цитую: "Це в зоні АТО ви могли отримувати посилки за своїми квитками. Тому що зона АТО - це не Україна, там у людей немає українських паспортів. А тут без паспорта ви нічого не отримаєте", - додав волонтер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами волонтера, колега стажерки все-таки видала пізніше йому посилку і вибачилася за її слова.

"З приводу сепаратистських висловлювань нічого не сказали, вдають, що не розуміють, про що мова. Але чому я повинен спокійно вислуховувати подібну ахінею, приїхавши у відрядження до рідного міста?!" – підсумував Басович.

Як повідомляв портал "Знай.ua", волонтер розповів, у яких містах можуть з'явитися сепаратистські настрої.