Рада національної безпеки і оборони України визначила нову можливу загрозу для ядерних об'єктів на території України у зв'язку з агресією Російської Федерації.

Як повідомляє прес-служба РНБО, напередодні було розглянуто питання "Про Проектну загрозу для ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів та інших джерел іонізуючого випромінювання в Україні", передає Уніан.

"За результатами розгляду питання затверджено нову Проектну загрозу, яка враховує суттєві зміни безпекової ситуації внаслідок агресії РФ", - сказано у повідомленні.

Також РНБО заслухала інформацію Міністерства охорони здоров'я України про стан імунобіологічного захисту населення України.

Міністерству доручили вжити негайних заходів щодо запобігання критичної ситуації із забезпеченням населення держави вакцинами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Європейські екологи заборонили кредитувати українські АЕС

Нагадаємо, на початку липня Європарламент заборонив ЄБРР фінансувати українські атомні електростанції.

ЄБРР не зможе інвестувати кошти в українську енергетику, допоки Україна не зробить повноцінну оцінку впливу атомних енергоблоків на довкілля.