У світлі масштабної спецоперації із затриманням топ-чиновників податкової служби часів Януковича один з них намагався втекти з України і був схоплений правоохоронцями вже в аеропорту.

Про це з під час брифінгу заявив військовий прокурор Анатолій Матіос.

“Щойно при спробі відльоту і втечі в аеропорту “Бориспіль” затримали ще одного з керівників однієї з податкових адміністрацій обласних”, – заявив посадовець, але не уточнив імені чиновника, який опинився в руках правоохоронців.

Нагадаємо, сьогодні, 24 травня, в Украні розпочалася наймасштабніша спецоперація, спрямована проти топ-керівників, які за часів колишнього президента Віктора Януковича займалися корупцією. Обшуки проходять в 15 регіонах країни в офісах податківців.

В операції задіяні близько 1700 поліцейських та півтисячі військових прокурорів. Вже проведено 454 обшуки. Правоохоронці затримуватимуть посадовців за необхідності та доставлятимуть їх у зал суду для обрання запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у міністра МВС розкрили деякі нюанси підготовки до такого глобального заходу.