За участь у всеросійському антикорупційному мітингу, який організував опозиціонер Олексій Навальний, тесля Олександр Шпаков отримав термін.

26 березня він вийшов на мітинг в Москві, який "не був узгоджений з місцевою владою". Звичайно, підсудному "пришили" не стояння проти корумпованого Володимира Медведєва: його звинуватили в побитті представника влади. Про це пишуть росЗМі.

Шпаков отримав півтора року колонії загального режиму. Це вже другий вирок: перший суд виніс 18 травня, за ґрати на 8 місяців потрапив актор Юрій Кулій. На свій вирок чекають ще троє осіб.

Нагадаємо, лідер російських опозиціонерів Олексій Навальний оприлюднив корупційну схему, побудовану прем'єром Дмитром Медведєвим. 26 березня по всій Росії пройшли антикорупційні мітинги, найбільший відбувся в Москві. У той же день Навального відвезли у відділок, не пояснюючи причин. Через деякий час політик пообіцяв влаштувати нові мітинги проти корупції. Рейтинг Дмитра Медведєва почав стрімко падати, а ось Навального - навпаки, рости.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як російський політик пояснив, чому Росія має право повчати українців: соцмережі розлючені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще