Відома російська актриса театру й кіно Олена Яковлєва не змогла потрапити на територію України, де в неї були заплановані гастролі в Харкові та Києві.

У в’їзді прикордонники відмовили не тільки артистці, а й усій трупі вистави "Територія кохання", передає місцеве видання "ГХ".

Яковлєва повідомила журналістам, що вони приїхали потягом до Харкова сьогодні, 24 травня, о 9:23, де їх і "зустріли" правоохоронці.

"Я не розумію, що сталося. Я просто збентежена", – заявила вона.

За інформацією ЗМІ, вистава "Територія кохання" мала відбутися сьогодні о 19:00 в театрі Харківському національному театрі опери та балету, а 25 травня - в Києві. Всі квитки на виставу в першій столиці України продані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Згодом інформацію, озвучену Яковлєвою, підтвердив і помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян, але подробиць ще не розповів.

У Харкові проживають батьки і брат актриси.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Верховній Раді запропонували не пускати до України журналістів, які незаконно відвідували окупований Донбас, створюючи картинки для пропагандистських ЗМІ.