Світова преса, яка прискіпливо стежить за кожним кроком Дональда Трампа та його дружини під час їх закордонної поїздки, знайшла черговий привід покепкувати з президентської пари.

Цього разу об’єктом насмішок стала Меланія Трамп, вірніше, її мінімальні знання у тому, що стосується кухні своєї малої батьківщини, Словенії.

Телеканал ABC News опублікував у Twitter момент зустрічі американського президента і його дружини з Папою Римським Франциском у Ватикані. Тиснучи руку Меланії, понтифік запитав, чи годує вона свого чоловіка потіцею. Це традиційний словенський горіховий рулет.

Ці слова на деяку мить змусили жінку зам'ятися. "Потіца? Ах, так", – відповіла вона.

На думку журналістів, першій леді могло почутися слово "піца".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ЗМІ звернули увагу на те, що у Ватикані Трампа прийняли дуже холодно, а папа Римський при зустрічі навіть не посміхнувся. Тим не менше, Франциск подарував американському президенту медальйон з оливкового дерева і передав кілька письмових звернень

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", під час прильоту в Тель-Авів Меланія Трамп відмовилася взяти свого чоловіка за руку.