Інцидент з пранкером Віталієм Седюком, голі сідниці якого під час виступу Джамали на "Євробаченні 2017" побачив увесь світ, став причиною перевірки, так само, як і професіоналізм охоронців.

Про це в ефірі програми "Моя музика" на каналі М2 заявив член організаційного комітету Eurovision Song Павло Грицак, відповідаючи на питання ведучого з цього приводу.

Він повідомив про створення робочої групи, яка вивчає всі обставини пригоди, і додав, що 17 травня Шевченківський райсуд столиці ініціював розслідування стосовно Седюка.

Коли народний депутат Євген Рибчинський поцікавився, хто відповість за непрофесійну телетрансляцію, завдяки якій п’ята точка хулігана потрапила в кадр, та не менш непрофесійні дії співробітників охоронної фірми, котрі не вгледіли провокатора, Грицак заявив, що в ході розслідування будуть знайдені всі відповіді, а він готовий надавати необхідні документи.

У той же час він наголосив, що Седюк - це професійний провокатор, який заробляє собі таким чином ім'я, і нагадав про аналогічний випадок у Стокгольмі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Натомість Грицак виправдав охоронців, заявивши, що вони відразу стягнули зі сцени чоловіка, а крім цього протягом усього шоу забезпечували порядок. Мовляв, за ці дні ними було вилучено понад дві тисячі заборонених предметів, більше 120 підробних документів, заарештовано 14 правопорушників та зупинені кілька літальних апаратів.

Організатор "Євробачення" також озвучив ще одну статтю витрат на безпеку. Виявляється, гроші виділялися для закупівлі бетонних блоків, якими обгородили місце проведення конкурсу, аби уникнути наїздів, аналогічних до терактів у Європі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Євген Рибчинський звинуватив Павла Грицака у брехні стосовно рейтингів шоу.