Samsung прокоментувала можливість злому сканера сітківки ока в Galaxy S8, який нещодавно продемонстрували хакери з Chaos Computer Club. У компанії підтвердили достовірність відеоролика, але відзначили надзвичайну складність такого методу обходу сканер сітківки.

“Для обходу сканера сітківки необхідна фотографія сітківки високого дозволу, зроблена на ІЧ-камеру, контактні лінзи і сам смартфон. В ході внутрішнього розслідування було встановлено, що досягти результату при використанні такого методу неймовірно складно", – говориться в коментарі Samsung.

Також в Samsung відзначили, що технологія розпізнавання райдужної оболонки ока у Galaxy S8 була розроблена і впроваджена після ретельного тестування, щоб забезпечити високий рівень точності сканування та запобігти спробам несанкціонованого доступу.

Дивись Топ-6 недоліків в Samsung Galaxy S8:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще