Народний депутат Надія Савченко готова взяти на себе відповідальність за майбутнє України та висунути свою кандидатуру на пост президента на наступних виборах.

Про це вона заявила в інтерв’ю польському виданню Krytyka Polityczna.

Що ж стосується парламентських виборів, то представники новоствореної "Громадсько-політичної платформи Надії Савченко" обов'язково візьмуть у них участь.

Незважаючи на те, що сама парламентарій неодноразово зізнавалася, що не вірить ні в які політичні партії, вона все ж сподівається перезавантажити українську систему влади.

Зокрема Савченко переконана, що її однопартійці зуміють перебудувати державну архітектуру і дати людям шанси на зручне існування в її рамках, а також демонтувати старий політичний устрій, створений 25 років тому.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це буде симбіоз різноманітних систем, ми не будемо бездумно приймати або відкидати будь-які ідеї", – заявила вона.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", екс-нардеп Ірина Фаріон досить різко висловилася у бік Савченко, обізвавши її "троянською кобилою".