Представницький позашляховик Range Rover затримала днями поліція в Печерському районі столиці біля готелю "Національний" через те, що машина має "двійника" за номерним знаком.

Останнім користуються народні депутати України, брати Віктор і Павло Балоги.

Про це на сайті Закарпатської ОДА повідомив губернатор області Геннадій Москаль.

За його інформацією, машина вперше була зареєстрована у листопаді 2013 року за ТОВ "Закарпатська продовольча група", власником якої є родина Віктора Балоги. Тоді позашляховик отримав номер АО 2222 ВЕ, а через чотири місяці власник змінив номер транспортного засобу на інший, теперішній, АО 2255 ВН.

У минулому році автомобіль перепродали ТОВ "Закарпатська продовольча компанія", що належить дружині Павла Балоги Віталії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Москаль пише, що зміст таких маніпуляцій невідомий, та це і не суттєво.

"Суттєво те, що під такими ж номерами їздить машина-двійник, яка або вкрадена і має перебитий номер кузова, або завезена з-за кордону й не розмитнена", – підкреслив губернатор.

Зараз усі деталі афери з’ясовують правоохоронці, відкрите кримінальне провадження. До речі, копи давно підозрюють Павла Балогу у злочинних махінаціях із машинами, оскільки в середині 2000-х він був звинувачений у контрабанді автомобілів.

Справу проти нього зам’яли після того, як Віктор Балога очолив президентський секретаріат Ющенка.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", під час перебування у вищих ешелонах влади українські політики примудрилися прилаштувати на теплі місця своїх родичів. Серед таких – і Віктор Балога.

.