У столиці Індонезії Джакарті прогриміли два потужні вибухи.

Про це повідомляє Reuters.

Два терористи-смертники підірвались з інтервалом у п'ять хвилин в районі автовокзалу Kampung Melayu, що на сході міста. В результаті загинули троє поліцейських, ще п'ять офіцерів і стільки ж цивільних були поранені.

За словами представника правоохоронних органів Сетио Васисто, експерти оглянули місце вибуху. Тіла двох терористів виявлені.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 22 травня після концерту поп-зірки прогримів вибух в Манчестері. В результаті загинули 22 людини, ще близько 60 отримали поранення різного ступеня тяжкості. За вчинення теракту і взяли на себе відповідальність бойовики "ІД". Поліція затримала підозрюваного.

24 травня прем'єр-міністр Тереза Мей оголосила про максимальний рівень терористичної загрози у Великобританії. Вона зазначила, що військові патрулюватимуть вулиці та охоронятимуть важливі об'єкти.