Будівництва "можновладців" поставили під загрозу ландшафтний заказник загальнодержавного значення "Мис Фіолент" в анексованому Криму.

Про це заявив блогер Сергій Анашкевич в LiveJournal.

"Що там про 500 метрів від моря? Шкодить екології, заборонено навіть поставити намет і штраф? Це для лохів. Реальні пацани плювати хотіли на закони і норми пристойності і абсолютно спокійно в нахабну будують не просто ближче цих 500 метрів, але і... фактично в заповідній зоні", - заявив блогер.

Він зазначив, що заказник є охоронюваною територією і пам'ятником природи. Тому що вулканічні споруди утворилися ще в мезозойську еру. Він нагадав, що ЗМІ часто пишуть про незаконні будівництва групи "Парангон". Є навіть заборони судів на деякі з них. Однак, будівельна фірма все одно продовжує торгувати квартирами.

Анашкевич зазначив, що "Фіолент" – назавжди втрачений. Тому що вже неможливо нічого відстояти.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", пляжний сезон не за горами, бо окупанти думають, як можна нажитися на туристах. І вони придумали. Відпочиваючих штрафуватимуть за паркування біля пляжів. При цьому, де саме будуть залишати туристи машини, невідомо.