У цю ніч із дев'ятої вечора і до п'ятої ранку проросійські бойовики цілеспрямовано вели активний обстріл по мирному населенню у Щасті та Станиці Луганській.

Про це пише Цензор.НЕТ

Після огляду місця обстрілу, роблять припущення, що терористи використовували фугасні снаряди, адже деякі з будинків одразу згоріли вщент, - пишуть у повідомленні.

Внаслідок - знищено 10 будинків, а також пошкоджено газопровід та лінії елекропередач. Наразі без світла перебуває півтори тисячі місцевих мешканців, які вже практично втратили надію відновити своє житло.

Також читайте: Азербайджанці намагалися провезти в Донецьк 10 тонн контрабандного м'яса

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, за останні півтора місяці проросійські терористи вже двічі обстрілювали цю територію. Відновлення та посилення обстрілів пов'язують з новою гуманітарною допомогою, яку днями бойовикам передала Росія.