Від дизайнерів можна чекати чого завгодно. Новинки зі світу моди іноді бувають дивними, смішними і незвичайними. З достатком одягу в магазинах можна створити образ на будь-який смак. Від класичного стилю, що переходить у вуличний стиль, змінюючи всього лише кілька речей в своєму образі можна досягти самих божевільних ідей.

Ви чули коли небудь про бомж-стайл? Більшість знаменитостей воліють створювати максимально неохайний образ перетворюючись у місцевого волоцюгу. А так як велика кількість людей беруть ідеї створення образів з колекцій дизайнерів і дивлячись на своїх кумирів, на вулицях великих міст можна зустріти людей, які так само використовують цей незвичайний стиль.

Можна одягатися від кутюр, купувати дорогі речі та завдяки їм створити стиль бомжа. Зміни в трендах йдуть з подіумів, але це не означає, що не можна створити подібний стиль з найбільш дешевих речей.

Розглянемо кілька луків, які були створені в стилі бомжа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На перший погляд цей образ говорить про те, що людина одягнув на себе кілька речей, які першими потрапили під руку.

Все більше і більше молоді на вулицях одягається саме так.

Іноді на вулицях зустрічаються і цілком гідні луки.

Такий стиль вибирають люди, які не бояться експериментувати і виглядати безглуздо серед натовпу. З одного боку такий спосіб здається дуже дивним, але з іншого боку він підкреслює вашу індивідуальність.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що cвітшот був придуманий виробником білизни для свого сина - спортсмена у 20-х роках. Цей одяг підкорил модний світ і донині використовується для створення образу.