Сьогодні вночі, 25 травня, в одному з київських житлових багатоповерхівок сталася пожежа.

О 1:25 повідомлення надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС: на вулиці Івана Піддубного, 2А Солом'янського району горить п'ятиповерхівка. Пожежа почалася в одній з квартир на другому поверсі. Про це працівники служби повідомили на своїй сторінці в Facebook.

Коли рятувальники впоралися з вогнем, вони знайшли бездиханне тіло 55-річного чоловіка. Ймовірно, уві сні він отруївся димом і вже не міг самостійно врятуватися.

З вогнем боролися більше півгодини 25 рятувальників, в кімнаті закопчені стеля та стіни, остаточно зіпсовані меблі. Наразі пожежники встановлюють причини пожежі.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про масштабну пожежу, яка спалахнула в психіатричній лікарні Миколаївської області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще