У Перемишлянському районі Львівської області із алкогольним отруєнням до лікарні потрапили семеро дітей, віком від 12 до 15 років.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Львівській області.

Копи отримали інформацію про масове отруєння дітей 24 травня о 18:35 від чергового фельдшера місцевої лікарні. До медичного закладу доставили п'ятьох хлопців, віком від 12 до 15 років, а пізніше ще двох (13 та 14-річний), яких відправили до львівської реанімації.

За попередніми даними, діти розпивали самогон. Де саме вони його взяли, невідомо, але поліція намагається це з'ясувати.

П'ятьох пацієнтів вже передали батькам, ще двоє перебувають у лікарні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей", яка передбачає три роки за ґратами. Наразі триває досудове розслідування.

Як повідомляв портад "Знай.ua", у російському Новокузнецьку горе-матір поїла 9-річного сина пивом та горілкою, щоб той був веселим.