Невідомі особи увірвались до будівлі Державної служби геології та надр України. Вони захопили кабінет керівника відомства, де зберігається державна документація.

Про це повідомляє прес-служба Держгеонадр. Невідомі не пускають працівників служби на їх робочі місця. Вони заблокувались у кабінеті керівника та намагаються отримати доступ до документів, печаток і сейфа.

На місце подій приїхали народні депутати. Відомство оточили правоохоронці та громадські активісти.

Працівники Держгеонадр розповіли, що напередодні їх попереджали про можливе призначення в.о. голови служби Олега Кирилюка та першого заступника голови Миколи Фощія.

У Держгеонадра пояснили, що 23 травня Комісія з питань вищого корпусу державної служби не змогла обрати на конкурсі переможця, який мав би очолити службу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше Кабмін призначив Кирилюка в.о. голови відомства та Миколу Фощія на посаду заступника керівника. Але Окружний адміністративний суд Києва через порушення процедури призупинив урядове рішення.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, група з 30 чоловіків із травматичною зброєю захопила будівлю обленерго в Черкасах.