Власники автомобілів з іноземною реєстрацією проводять мітинги біля стін Верховної Ради. Їх протести в Києві тривають другий день поспіль.

Про це повідомляє "Укрінформ". Учасники мітингу вже другий день перекривають вулицю Грушевського. Вони поставили на проїжджій частині кілька автомобілів.

У одного з під'їздів Ради зібралися, за даними очевидців, близько 100 людей. В руках вони тримають прапори "Авто Євро Сила".

Мітингувальники вимагають від депутатів не підтримувати законопроекти, що передбачає введення плати 2 євро в день з автомобіля з іноземною реєстрацією. Поки протест проходить мирно, без затримань і бійок з правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Через акції протесту по вулиці Грушевського довелося перенаправити транспортний потік. Автомобілі повинні будуть об'їжджати мітинг від Європейської площі до вулиці Шовковичної.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві визначили найбільш аварійні перехрестя, де водіям варто бути максимально уважними.