Народний депутат Віктор Балога розкритикував політичну діяльність українського президента Петра Порошенка – він стверджує, що нинішній глава держави нібито не відрізняється від свого попередника.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, як три роки тому Порошенко давав обіцянку продати власний бізнес і мав усі шанси увійти в історію. Депутат вважає, що гасло гаранта "Жити по-новому" слід змінити на "Жити чесно".

"Ми були впевнені, що після Майдану більше ні в кого рука не підніметься красти, а язик - не повернеться брехати. І якщо нинішній Гарант і увійде в історію, то вона буде дуже подібною до тієї, яку написав його попередник. Виявилося, що одна людина може обманути 40-мільйонну націю. Але це вже вдруге в новітній історії і маю надію – востаннє", - додав депутат.

Слід відзначити, що Віктор Балога був очільником адміністрації за часів перебування при владі Віктора Ющенка. Втім, невдовзі виявив бажання залишити посаду, аргументуючи це тим, що не бачить сенсу працювати в умовах, коли "пропозиції секретаріату грузнуть в апараті президента".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Балога зізнався у фінансуванні "Правого сектора" Закарпаття.