У Київському зоопарку поповнення, але ніхто не народжував. Одинокому самцю альпака привезли одразу трьох подруг і тепер йому буде весело.

За інформацією столичного зоопарку на сторінці у Facebook, альпака, якого звати Аль Пачіно, швидко знайшов спільну мову із "дівчатами", а у зоопарку утворилась щаслива родина.

"Наш чорнобривий парубок-альпака давно мріяв про жіноче товариство. Але він навіть і у ві сні не міг уявити, що на заручини приїде аж три рудих красуні!", - підпис до поста із назвою "Свято в холостяцькій оселі".

Альпака є одомашненим південноамериканським копитним ссавцем родини верблюдових. Ця тварина мешкає переважно у Чилі, Перу та Болівії, а пасеться в Андах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поні на ім'я Гном з Миколаєвського зоопарку влаштували веселий день народження із квітковим тортом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще