Мешканець естонського села Охепалу погрожував мисливською рушницею військовослужбовцям НАТО, які на даний момент знаходяться в Естонії і беруть участь у міжнародних навчаннях. Чоловіку не сподобалося, що солдати зайшли на його город.

Про це повідомляє портал Postimees. У поліцію надійшов сигнал, що 56-річний чоловік з мисливською рушницею погрожує військовослужбовцям, які випадково забрели на його територію. Естонець зробив попереджувальний постріл у повітря, продемонструвавши серйозність своїх намірів.

У поліції розповіли, що солдати НАТО брали участь у навчаннях "Весняний шторм" і гадки не мали, що це чиїсь володіння. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Правоохоронці в зв'язку з інцидентом почали кримінальне провадження за статтею про тяжке порушення громадського порядку. Винуватцю загрожує покарання у вигляді штрафу або провести у в'язниці до п'яти років.

В Естонії 8 травня стартували міжнародні навчання НАТО "Весняний шторм — 2017". У них беруть участь майже дев'ять тисяч військовослужбовців з країн — членів Альянсу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, НАТО визначився з участю своїх сил у боротьбі з терористами ІД.