Навколо легендарного фільму "Титанік" ось уже 20 років не вщухають інтриги, обговорення і плітки. Але на цей раз під приціл громадськості потрапив режисер картини Джеймс Кемерон, якого звинуватили в плагіаті.

Мешканець США Стівен Каммінгс звинуватив творця стрічки в крадіжці головного героя Джека Доусона, якого блискуче зіграв Леонардо Ді Капріо: нібито 30 років тому режисер почув його історію, на основі якої з'явився головний герой. За версією Каммінга, ситуація відбувалася наступним чином: в далекому 1988 році він розповідав про цю ідею своїм друзям, а підлий Кемерон історію підслухав і нахабно вкрав. До речі, компенсацію американець хоче немаленьку: 300 мільйонів доларів.

Але і на цьому чоловік не зупинився: Кемерон нібито вкрав ще одну його історію: про закоханих чоловіка і жінку, яка потрапили в корабельну аварію. Чоловік, відповідно, вижив, а жінка трагічно загинула.

Зараз суд розглядає цей позов і міркує, чи може це в принципі бути правдою. Сам режисер вважає за краще ніяк не коментувати ситуацію.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в плагіаті звинуватили творців мультфільму "Зверополіс".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще