Не за горами сезон відпусток, а це значить, що настав момент активно готуватися до довгоочікуваної відпустки. Вибір країни або міста, де ви проведете це літо - досить копітке питання. Але для жінки не тільки вибір місця - головний біль, але і вибір купальнику теж змушує замислюватися жіночу стать.

Жінка або дівчина постійно прагне виглядати ідеально і пляж не виняток.

Розглянемо новинки моделей купальників 2017 року, які для нас підготували знамениті дизайнери. Судячи з того, які моделі були показані на подіумної доріжці, можна відзначити, що тропічний принт, однотонні моделі з пензликами і рюшами знову в тренді.

Волани і рюші
Оборки — один з найбільш яскравих акцентів цього сезону. Рюші і волани можна зустріти на повсякденному одязі, а так само цей елемент помічений і на літніх купальниках. Оборки ефектно виглядають і на бікіні, і на цільних купальниках, в особливості, в зоні декольте і лямках.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тропічний принт
У 2017 році багато дизайнерів представили купальники з тропічними малюнками. Пальми, ананаси, листя екзотичних рослин, метелики, квіти - це все можна побачити в нових моделях пляжного гардеробу.

Халтер-топ
Дуже популярні в цьому році купальник халтер-топ, тобто короткий топ, який зав'язується на бант або кріпиться навколо шиї. В цьому році можете вибирати купальник з найбільш яскравих тонів, з строкатими принтами.

Пензлики
Вважається самим фаворитным серед всіх модних купальників в 2017 році. Бікіні або топ з пензликами робить ваш образ сексуальним, грайливим, підкреслює засмагле і струнке тіло.

Блискавка
Любителі спортивного стилю люблять цю модель, яка вже кілька років тримається в топ трендів пляжних костюмів. Блискавка не тільки підкреслює спортивний стиль одягу, але і додає нотку шику.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що не тільки весна приносить нам нові романтичні емоції, але і літній час можна вважати періодом зародження нових відносин. На носі літо і спекотні дні, багато планують свою відпустку вибираючи красиві місця, де можна полежати на піску, скупатися у водоймі і можливо завести курортний роман.
Медики стверджують, що сексуальні відносини влітку можуть бути небезпечними для здоров'я.