На початку травня в Новому Орлеані, США, пройшов фестиваль джазової та традиційної музики. У ці дні щороку, починаючи з 1970-го, до Нового Орлеану з'їжджається близько півмільйона любителів традиційного джазу зі всього світу. Це справжнє свято музики, і якщо ви хочете поєднати подорож з відвідуванням концерту, де можна почути легендарних виконавців різних жанрів, - то вам сюди.

Американський репер Снуп Догг теж в цьому році виступав на фестивалі. Але його затьмарила сурдоперекладачка, яка так емоційно перекладала слова пісень для глухонімих людей і запально танцювала, що стала зіркою шоу. Ролик з піснею P. I. M. P набрав мільйони переглядів у Фейсбуці.

В коментарях жінку впізнали: це Holly Maniatty. Багато коментаторів написали, що навіть не помітили Снуп Догга за експресивними жестами Холлі. Вона часто бере участь у концертах рокерів і хіп-хоп музикантів.

Американським законодавством з 1990-го року передбачається присутність сурдоперекладачів на музичних заходах, хоча це ще не стало повсюдною практикою.

А тепер дивимося і насолоджуємося відео з концерту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще