Під Києвом 25 травня в 00:35 зіткнулися автомобілі Renault Logan і Renault Kangoo через те, що на дорогу раптово вибіг дикий кабан. В результаті кілька людей загинули на місці.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області. Трагічна аварія сталася на дорозі сполученням Біла Церква - Сквира, неподалік від села

40-річний водій Renault Logan намагався об'їхати раптову перешкоду на дорозі - дикого кабана, але авто на швидкості винесло на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з Renault Kangoo, за кермом якого був 46-річний житель Сквирського району.

Від сильного удару троє людей загинули на місці - 40-річний водій і 23-річний пасажир автомобіля Renault Logan, а також 48-річний пасажир автомобіля Renault Kangoo. Ще двох доставили в лікарню з травмами різної тяжкості. Тварина також загинуло під колесами авто.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, на столичній Окружній дорозі спалахнула вантажівка. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замикання.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще