У середу, 24 травня, українські зірки взяли участь у благодійному фотопроекті київського притулку для тварин "Кошкин дом".

Про це повідомила волонтер Карина Аветисова, поділившись відповідними знімками з заходу.

Як виявилося, у проекті взяли участь актори та телеведучі: В'ячеслав Соломка, Роман Грищук, Олександр Попов, Альона Алимова, Ганна Гресь, Інна Приходько Катерина Звездіна.

Відомо, що міні-притулок "Кошкин дом" відкрили у 2002 році. За цей час волонтери вилікували і дали дах над головою понад 4,5 тисячі тварин, які тепер радують нових господарів. Кожен день сюди приносять нових пухнастиків, які хочуть потрапити в гарну сім'ю - добрі руки. Багато з них перебувають у плачевному стані.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", активісти запропонували створити в конфіскованих МАФах міні-притулки для бездомних кішок.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще